Eveniment

Cătălin Hosu, noul preşedinte al Asociaţiei Române de Relaţii Publice (ARRP)

Asociaţia Română de Relaţii Publice (ARRP) a anunţat alegerea unui nou preşedinte şi a unui nou Consiliu Director. Echipa de management a fost votată pe 28 aprilie, la cea mai recentă adunare generală.

Astfel, Cătălin Hosu este noul preşedinte al organizaţiei şi îl urmează în funcţie Gabriel Pâslaru, care a avut această poziţie în ultimii opt ani.

În plus, odată cu numirea noii echipe manageriale, asociaţia şi-a relansat şi pagina de Internet, www.arrpromania.ro, se mai arată într-un comunicat.

Cătălin Hosu, preşedinte ARRP:

„Începând cu 2014, am avut onoarea şi plăcerea să fiu membru în Consiliul Director al ARRP, lângă nume de seamă care au contribuit activ şi consecvent la industria comunicării din România.

Am învăţat de la ei şi acum am onoarea şi plăcerea să conduc o echipă care-şi doreşte dezvoltarea Asociaţiei, consolidarea industriei şi creşterea reputaţiei unei industrii atât de necesare oricărui domeniu de activitate. Îi invităm şi îi aşteptăm cu drag alături de noi pe toţi cei care activează sau îşi doresc să activeze în comunicare”.